søndag den 27. februar 2011

Søndag.. og brunch med venner..

Hjemme igen, efter nogle SKØNNE dage på ski i sverige... det kan varmt anbefales.. der må komme lidt billeder senere...




Køkkenet er bare blevet fantastisk fint... sidst det fik en omgang.. det trænger vist til lidt fornyelse...



Idag ønsker jeg mig en tolix stol... de er bare så fine...:)

Nu står den på brunch på østerbro, men nogle skønne venner, der siger de har fundet det skønneste sted, hvor alt er økologik, og hjemmelavet... mums... vi glæder os...


torsdag den 17. februar 2011

ØV ØV ØV

Øv øv dagen igår var ellers skøn, lige ind til kæresten ringet og fortalte han var blevert fyrret, forbandet finanskrise...det er bare ikke lykken med håndværksfag... men så er der selvfølgelig anledning til at gå i gang med projekter der hjemme... sidste projekt var gangen.

MMmmmmhhh men tænker han måske ikke syntes projektet er lige så fantastisk, men nu må vi se....;o)

onsdag den 16. februar 2011

Onsdag...






SÅ blev det onsdag.. skønt, så er der ikke længe til weekend, hvor den står på mini ski-ferie i de svenske.. det bliver skønt at komme lidt ud... og nyde tiden med kæreste og svigerfamilie... har egentlig aldrig prøvet at stå på ski i sverige, kune Østrig og Frankrig, men mon ikke det nok skal være sjovt....








Måske man skulle male lidt igen...




Det er jo egentlig meget hyggeligt...




tirsdag den 15. februar 2011

Skamler



Der er SÅ mange ider, og det at være ny blogger er en af dem.. mmmhhh det er jo ikke lige til, men ting tager tid og det skal nok blive godt.. med tiden:)


Nyeste ide på vejen er disse skamler, elsker dem og havde jeg selv børn ville jeg bruge dem alle steder, men lige nu er det alle veninderne med børn der får glæde af dem...?:) Og de har da også været med på udstilling på jobbet!:)