fredag den 17. februar 2017

Skiferie 2017...

Skiferie med børn... do it....

Det er virkelig en fed måde at holde ferie på, man er aktiv og sammen hele tiden, på en anden måde en stand ferie... vi var af sted for første gang sidste år, V var på det tidspunkt 3 år (fylder 4 i april)
Vi stod en del med hende imellem vores ben, med hendes hænder på vores skistave holdt vandret.. hun havde 3 dage på skiskole af to timer ( det er de bedste penge givet ud, syntes vi, da ingen af os, har stået på ski fra vi var børn) Desværre var V stadig så lille at, det med at vi gik og hun skulle være med fremmede, ikke var super fedt for hende.. men hun havde stadig nogle gode timer og syntes skiferie var fedt!
I år var så en helt anden historie, nu er hun 4 år (fylder 5 i april) og man kunne tydelig se at hendes små ben var blevet stærkere, på denne uge lærte hun at køre ned af pisterne, HELT ALENE... ja ja jeg var/er en stolt mor..
Hun startet ugen på skiskole de første 3 dage, af 4 timer, hvorefter vi købte en skisele, så vi kunne styre hende ned af bakken...den brugte vi i ca. en halv time... så ku den lille trold selv pløje/lave pizza ned af pisten, hun lærte også at køre slange, børn er virkelig fantastiske...

Vi var i Lofer i Østrig, virkelig fantastisk skønt familie sted, masser af store brede pister og rigtig mange børnefamilier.. samt danske guider på skiskolen...
 Vi kommer helt sikkert igen næste år, sammen med de dejligste venner og deres børn og vil anbefale alle der har mulighed for det, at give jer selv og jeres børn en skioplevelse... det er så fedt.

- C
 Skiskole liften..

 Nogle af pisterne i Lofer..
 
V der lige selv tager sine ski med til liften...(på vej ned i dalen)

1 kommentar: